X
kakovost hefel
garancija
- 6 % 
popusta
na prvi
nakup

pravo blazino

hefel

 • Izberite blazino
 • KAKO IZBRATI PRAVO BLAZINO?

  Spanje je pomembno. Kakovost spanja je treba nadzorovati in varovati, saj v veliki meri vpliva na naše telesno in duševno zdravje. Zato je izbirati pravi vzglavnik za zdravo spanje bistvenega pomena: naloga vzglavnika je, da nudi optimalno oporo mišicam v vratu in ramenih. Kako najti tak vzglavnik, ki najbolje ustreza vašim potrebam? Položaj, ki ga zavzamete med spanjem, lahko pomaga pri pravilni izbiri. Zato smo vzglavnike razdelili na različne vrste blazin glede na stopnjo mehkobe in spalni položaj.

  POLOŽAJ VAŠE GLAVE

  Funkcija vzglavnika je opora glavi in vratu, usklajena z držo hrbtenice. Svoj položaj med spanjem morate prilagoditi ustrezni višini vzglavnika.

  hefel

  Če običajno spite na boku, boste potrebovali visoko blazino. Na ta način se lahko pravilno in popolnoma sprostite. Priporočena stopnja mehkobe je:

  hefel

  Če želite spati na hrbtu, boste potrebovali srednje visoko blazine. Tako boste glavi in vratu zagotovili potrebno oporo, da se celotno telo popolnoma sprosti. Priporočena stopnja mehkobe je:

  hefel

  Spanje na trebuhu ni priporočljivo, saj preprečuje, da bi se pljuča v celoti razširila, moti naravno ukrivljenost oz. držo hrbtenice, toda če je to vaš spalni položaj, uporabite zelo majhno oz. nizko blazino, da boste zmanjšali pritisk na vrat in napetost mišic. Priporočena stopnja mehkobe je:

  hefel

  hefel

  hefel