prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Nadvložki Bio

Posteljni nadvložki Hefel bio vam zagotavljajo najvišjo certificirano kakovost (kbA - kontrolirana biološka pridelava), saj so narejeni iz organskega bombaža iz 100 % kontrolirane biološke pridelave. To pomeni, da pridelava poteka popolnoma brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil, prav tako pa se v predhodni obdelavi ne uporablja nobenih klorovih spojin, optičnih belil ali kloriranih ogljikovodikovih spojin.

Posteljni nadvložki bio so odlična izbira za vse, ki jim veliko pomeni ekološka osveščenost in ki v svoji spalnici želijo le najvišjo garantirano kvaliteto. Posteljni nadvložki Hefel bio bodo v vašo spalnico prinesli svežino in lahkotnost naravnih materialov, ki zagotavljajo nežnost do kože, mehkobo in maksimalno spalno ugodje.
  • Nadvložek Hefel Bio Clima

    Posteljni nadvložki Hefel Bio Klima vam bodo zagotovili mirne, suhe in tople noči, saj so narejeni iz 100 % bio bombaža in bio Tencela, ki omogočata dovršeno termoregulacijo in odvajanje vlage ter tako poskrbita za odlično zračenje in prijetno spalno okolje. Posteljni nadvložki Hefel Bio Clima bodo poskrbeli ...