prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Nadvložki Softbausch

Nadvložki Softbausch vas bodo prepričali z neverjetno mehkobo in edinstvenimi lastnostmi, ki bodo popolnoma spremenile vaše spalno okolje. Nadvložki Softbausch so namreč izdelani iz posebnih luknjičastih in spiralasto oblikovanih vlaken, ki omogočajo, da posteljni nadvložki tudi po številnih pranjih obdržijo prvotno obliko, polnost in unikatne lastnosti.

Nadvložki so izredno lahki, mehki in prijetni na dotik, poleg tega pa so tudi zelo enostavni za vzdrževanje, saj jih lahko brez skrbi operete v pralnem stroju. Ena izmed odlik posteljnih nadvložkov Softbausch je ohranjanje izredne svežine, saj zaradi lahkih spiralnih vlaken zagotavljajo zračnost in hitro absorpcijo ter sušenje vlage, zaradi česar bo vaš spanec še bolj udoben in spalnica polna čistoče ter prijetnega svežega vonja.
  • Nadvložek Hefel Softbaush Hospital

    Posteljni nadvložki Hefel Softbausch Hospital so prava izbira za vse, ki prisegajo na najvišje standarde kakovosti in vzdržljivosti, saj je ena njihovih glavnih prednosti izjemna odpornost tudi po številnih pranjih pri temperaturi 95 °C.Posteljni nadvložek Hefel Softbausch Hospital je unikaten zaradi posebnega ...