prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Odeje Klimacontrol

Prešite odeje Klimacontrol odlikuje posebna lastnost optimalnega uravnavanja vlage in temperature, zaradi česar pomagajo pri vzpostavljanju zdravega in udobnega spanca. Odeje so še posebej primerne za otroke, ki se ponoči pogosto odkrivajo oziroma jih zebe, ter za odrasle, ki se prekomerno potijo oziroma jih ponoči mrazi.

Odeje Klimacontrol so namreč izdelane s posebnim principom BodyFit šivanja, ki ga je razvil Hefel, in zagotavlja popolno prileganje telesu, poleg tega pa zaradi optimalnih šivov omogoča enakomerno porazdelitev zraka ter nadzor klime med polnilom in prevleko. Odeje Klimakontrol se tako samodejno prilagajajo različnim razmeram in vam zagotavljajo udobje, toploto in suho spalno okolje.
  • Odeja Hefel Klimacontrol Comfort

    Prešite odeje Hefel Klimacontrol Comfort zagotavljajo najboljšo spalno klimo tako za otroke, ki jih ponoči pogosto zebe oziroma se zaradi prekomerne toplote odkrivajo, kot tudi za odrasle, ki se ponoči potijo oziroma jih zaradi neustrezne odeje pogosto mrazi. Odeje Hefel Klimacontrol Comfort so namreč narejene ...