prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Odeja Hefel Klimacontrol Comfort

Prešite odeje Hefel Klimacontrol Comfort zagotavljajo najboljšo spalno klimo tako za otroke, ki jih ponoči pogosto zebe oziroma se zaradi prekomerne toplote odkrivajo, kot tudi za odrasle, ki se ponoči potijo oziroma jih zaradi neustrezne odeje pogosto mrazi.

Odeje Hefel Klimacontrol Comfort so namreč narejene iz kvalitetnega Tencela, poleg tega pa je njihova skrivnost tudi poseben princip šivanja, zato jih odlikujeta odlična absorbcija vlage in prenos vlage nazaj v prostor. Odeje Klimacontrol zagotavljajo kar 130 % višjo vpojnost vlage kot bombaž, kar je še posebej pomembno pri ljudeh, ki imajo ponoči težave s prekomernim potenjem. Z odejo Klimacontrol si boste končno lahko zagotovili prijetno suhe noči ter posledično kakovosten in zdrav spanec.

Dodatno optimalno uravnavanje spalne klime vam lahko zagotovita tudi posteljni nadvložek Hefel Klimacontrol Comfort  in srednje čvrsti vzglavnik Hefel Klimacontrol Comfort , ki bosta skupaj z odejo Hefel Klimacontrol Comfort poskrbela za zdrav spanec.

  • 130 % višja vpojnost vlage kot bombaž
  • Antibakterijsko delovanje
  • Zagotavljanje optimalne spalne klime
  • Kvalitetni naravni materiali
  • Bodyfit šivanje za popolno prileganje telesu

Odeja Hefel Klimacontrol Comfort

Bodyfit šivanje, Bela barva,
Tkanina: 100 % Tencel Fine saten
Polnilo: 100% Tencel
Vzdrževanje: Pranje 60 C

Tipi izdelka, ki so na voljo: