prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Odeja Hefel Pure Silk

Nebeško lahka odeja Hefel Pure Silk bo vašo spalnico spremenila v oazo udobja, saj je narejena iz 100 % Tussah svile, ki slovi po svoji mehkobi, nežnosti in naravni svežini. Tussah svila je posebna vrsta svile, saj je popolnoma drugačna od običajne bele svile, ki se večinoma uporablja v odejah slabše kakovosti. Tussah svilo pridobivajo na Japonskem in je zaradi posebnega načina šivanja s pravilnimi razmiki izredno trpežna, hkrati pa še vedno ohranja lahkotnost in nežnost.

Odejo Hefel Pure Silk odlikujejo posebne lastnosti termoregualcije, zato poleti prijetno hladi in ohranja optimalno temperaturo telesa. Poleg tega je tkanina odeje narejena iz kakovostnega satena Tencel premium, ki slovi po lastnosti odlične absorpcije vlage in tako zagotavlja suho spalno okolje. Odeje Hefel Pure tudi sicer slovijo po izredni trpežnosti, mehkobi in enostavnemu vzdrževanju.

Poleg objema čiste svile odeje Pure Silk lahko vašo spalnico oplemenitite še z edinstveno posteljnino Tencel, ki bo z nežnostjo in barvitostjo še dodatno popestrila vaše spalno okolje.

  • Bodyfit šivanje za popolno prileganje telesu
  • Naravna termoregulacija
  • Odlična vpojnost vlage
  • Enostavno vzdrževanje v pralnem stroju (40 °C)
  • Poživljajoča združitev Tussah svile in Tencel vlaken

Odeja Hefel Pure Silk 

Bodyfit šivanje, Šampanjska barva,
Tkanina: 100 % Tencel saten
Polnilo: 100% Organska Tussah svila (poreklo Japonska)
Vzdrževanje: Pranje 40 C

Tipi izdelka, ki so na voljo: