prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Odeja Hefel Pure Wool

Vrhunska prešita odeja Hefel Pure Wool vas bo navdušila s 100 % mehkobo in naravno toplino, saj je narejena iz najkvalitetnejše francoske Merino volne, ki je bila že od nekdaj cenjena zaradi svojih izjemnih lastnosti. Merino volna daje prešiti odeji Hefel Pure Wool prijetno toplino in omogoča edinstveno sposobnost dihanja, kar zagotavlja suho spalno okolje in poživljajoč počitek.

Merino volna se pridobiva od ovac, ki se prosto pasejo v Pirenejih in so posebej gojene za pridobivanje volne, toda za merilo kakovosti, kot jo zahteva Hefel, je dovolj dobra le izbrana volna iz ramen, vratu in grla ovac, ki je najmehkejša in ima najboljše lastnosti. Poleg tega je odeja Hefel Pure Wool rafinirana s posebnim postopkom, ki omogoča, da se lahko odeje operejo pri 40 °C, kar je za polnila iz naravnih dlak posebnost.

Dodatno udobje v spalnici vam lahko zagotovita tudi posteljni nadvložek Hefel Pure Wool in čvrsti vzglavnik Hefel Pure Wool. Z naravnim razvajanjem lahko osrečite tudi vaše najmlajše, saj sta na voljo otroška odeja Hefel Pure Wool in otroški vzglavnik Hefel Pure Wool.

  • Antirevmatično delovanje
  • 100 % Merino volna za toploto in aktivno dihanje
  • Enostavno vzdrževanje v pralnem stroju (40 °C)
  • Kvalitetni naravni materiali
  • Bodyfit šivanje za popolno prileganje telesu
  • Ohranjanje prvotne oblike in polnosti tudi po mnogih letih

Odeja Hefel Pure Wool

Bodyfit šivanje, Bela barva,
Tkanina: 100 % Bombaž saten z Aloe vero
Polnilo: 100% Merino volna poreklo Francija
Vzdrževanje: Pranje 40 C

Tipi izdelka, ki so na voljo: