prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Posebni vzglavniki

Posebni vzglavniki Hefel so idealna izbira za vse, ki pri spanju potrebujejo dodatno oporo in imajo specifične spalne navade. Številne težave, kot so boleča hrbtenica in bolečine v križu, se razvijejo ravno med spanjem in lahko otežijo naše vsakdanje življenje, zato je zelo pomembno, da izberete optimalne vzglavnike, ki so popolnoma prilagojeni vaši obliki telesa in spalnim položajem.

Natanko to vam lahko zagotovijo posebni vzglavniki Hefel, saj so narejeni na podlagi bogatega znanja in večletnih izkušenj, združenih z najnovejšo tehnologijo proizvodnje vrhunskih vzglavnikov. Posebni vzglavniki se prilagodijo telesu od glave do pete in na ta način zagotovijo optimalno oporo in udobno lego ter delujejo kot odlična preventiva pred nastankom bolečin, povezanih z neudobnimi spalnimi položaji.
  • Podporni vzglavnik Softbausch Comforel ECO

    Podporni vzglavnik Softbausch Comforel ECO je odlična izbira za vse, ki potrebujejo maksimalno oporo ne glede na obliko telesa in spalne položaje. Za zagotavljanje zdravega spanca je namreč potrebno zagotoviti, da imajo glava, roke in kolena ustrezno podporo, saj lahko le tako hrbtenica počiva v naravnem ...