prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Nadvložki Medic

Nadvložki Medic predstavljajo pravo revolucijo pri zagotavljanju spalnega udobja, saj so narejeni iz posebne visokotehnološke visco elastične spominske pene, katere posebnost je, da se odziva na telesno toploto in enakomerno porazdeli telesno težo po ležišču. Na ta način so se nadvložki zmožni prilagoditi vsaki obliki telesa in v vsakem položaju spanja poskrbijo za sprostitev pritiska.

Nadvložki Medic so poleg tega narejeni tudi iz antialergijskih materialov in nevtralizirajo škodljive alergene iz okolja, zato so prava izbira za ljudi z alergijami. Odločite se za posteljne nadvložke, ki bodo dejavno vplivali na vaše zdravje in dobro počutje, ter zaupajte najvišji kvaliteti, ki vam jo zagotavlja blagovna znamka Hefel.
  • Nadvložek Hefel Medic Visco

    Nadvložki  Hefel Medic Visco so idealna izbira za vse, ki potrebujejo najvišjo možno oporo pri spanju, saj so edinstveno zasnovani tako, da se prilagodijo vsaki obliki telesa in v vsakem položaju spanja poskrbijo za sprostitev pritiska, kar bistveno vpliva na počutje in kakovost spanca. Nadvložki Hefel ...