prev
Odeje iz 100 % puha
Za nebeško udobje spanja
Svilene odeje
Iz 100% Tussah svile za poletne noči
Deke iz kašmirja
Čudovito lahka volna
next

Vzglavnik za spanje na boku

Spanje na boku lahko zaradi neustreznega vzglavnika kmalu prične povzročati preglavice, kot so bolečine v hrbtenici in križu, ki se pojavijo zaradi neustrezne opore hrbtenici med spanjem. Hefel vzglavniki za spanje na boku so zato narejeni iz posebnih Hefel Pes Softbausch luknjičastih kroglic, ki se prilagodijo telesu od glave do pete ter na ta način zagotovijo optimalno oporo in udobno lego vsem tistim, ki pogosto spijo na boku.

Vzglavniki za spanje na boku so narejeni tako, da zagotavljajo oporo glavi, rokam in kolenom ter na ta način omogočijo počivanje hrbtenice v naravnem položaju. Tako je telesu zagotovljena optimalna lega za počitek, poleg tega pa vzglavniki lajšajo bolečine, povezane z neustreznimi spalnimi položaji.
  • Vzglavnik za spanje na boku

    Vzglavnik Hefel za spanje na boku je odlična izbira za vse, ki potrebujejo udobje in optimalno oporo za zdravo spanje. Za zagotavljanje udobnega spanja na boku je namreč potrebno zagotoviti, da imajo glava, roke in kolena ustrezno podporo, saj lahko le tako hrbtenica počiva v naravnem položaju.Vzglavniki Hefel za ...