X
kakovost hefel
garancija
- 6 % 
popusta
na prvi
nakup
{activeTitle}

Odeje

Na strani HEFEL lahko med izdelki najdete vse, kar potrebujete za kakovostno spanje. V rubriki ODEJE lahko izbirate med odejami vseh vrst. Več
Podjetje HEFEL izdeluje zelo kakovostne odeje. Izbirate lahko med odejami iz živalske dlake, naravnih vlaken, funkcionalnih vlaken, puha. Med njimi najdete odeje s posebnimi učinki, nekatere delujejo antirevmatično, druge so samoočiščevalne ... Vse pa odlikuje izjemna zračnost.
Filtri
Vsi izdelki iz kategorije Živalska dlaka

Živalska dlaka

Odeje HEFEL iz živalske dlake so izdelane tako, da zagotavljajo sproščeno spanje v vseh pogojih. Primerne so za vsak letni čas. So vzdržljive in se ne obrabijo kljub pogosti uporabi.

V svojem obsežnem katalogu HEFEL predstavlja odeje, ki omogočajo miren počitek in ki lahko ogrejejo in okrepčajo vaše telo. Ne glede na to, ali je polnilo iz kamelje dlake, kašmirja ali čiste deviške volne, odeje iz živalske dlake so primerne za vse letne čase in trajno ohranjajo svoje značilnosti.

Vsi izdelki iz kategorije Naravna vlakna

Naravna vlakna

Odeje iz naravnih vlaken so ena od bolje dodelanih vrst odej velikega podjetja z masovno proizvodnjo opreme za ležišča HEFEL. S prevlekami iz tencela so ustvarili odporno oblazinjenje.

Izdelki iz naravnih vlaken so cenjeni, ker bolje uravnavajo vlago in zagotavljajo večjo zračnost, kot je običajna. Materiali, kot so bambus, tencel, svila ali volna, so pridelki okoliške narave, ki jih človek ni niti najmanj spremenil.

Vsi izdelki iz kategorije Funkcionalna vlakna

Funkcionalna vlakna

HEFEL prodaja odeje iz funkcionalnih vlaken z mnogimi blagodejnimi učinki. Delujejo antialergijsko in poleg izjemne lahkosti in mehkobe zagotavljajo veliko toplote in popolno vpojnost vlage.

Izdelki podjetja HEFEL so ustvarjeni, da zagotovijo visoko raven dobrega počutja v vseh pogojih. To so izdelki, ki lahko ščitijo pred alergijami in uravnavajo toploto tudi zaradi svoje sposobnosti, da vpijajo vlago.

Vsi izdelki iz kategorije Puh

Puh

HEFEL prodaja odeje, polnjene s puhom in s prevleko iz bombažnega batista. Zelo kakovostni izdelki, ki omogočajo udoben počitek in idealno klimo. Zaradi šivov bodyfit se odeje popolnoma prilegajo telesu.

Podjetju HEFEL je uspelo v odejah združiti mehkobo puha gosi in pravilno vzgajanih rac s prevleko iz bombažnega batista, ki je med najbolj dragocenimi materiali v prodaji. Vrhunske odeje še dodatno krasi šiv bodyfit, ki zagotavlja udobje in pravilno uravnavanje toplote. Odeje iz puha imajo certifikat RDS.