X
kakovost hefel
garancija
- 6 % 
popusta
na prvi
nakup

Garancija o ekološki trajnosti

hefel

Garancija HEFEL temelji na blagovni znamki izdelkov, ki so od začetka do konca izdelani v Avstriji v družinskem podjetju HEFEL.

HEFEL si prizadeva za največjo možno kakovost. Vsi izdelki, ki pripadajo različnim blagovnim znamkam, so iz tovarne s sedežem v Avstriji, ki je v lasti družinskega podjetja. Tradicija HEFEL traja že štiri generacije in je resnično jamstvo za vse, ki iščejo posteljnino, primerno za vsako priložnost.

Od blazin do odej iz čiste volne in bombaža do tencela, vse vrste izdelkov so zavarovane s prestižno garancijo HEFEL. Kakovost je zelo visoka zaradi materialov nadzorovanega izvora, inovativne obdelave in dokazanih materialov. Vse naštete značilnosti so popolnoma usklajene s standardi kakovosti Evropske unije in standardi okolijske skladnosti.

Certifikat GOTS združuje izpolnjene zahteve standardov prve kategorije, pri čemer več kot dve tretjini organskih bombažnih vlaken prihaja iz nadzorovane obdelave. Poleg pravil, ki jih narekuje GOTS, je za proizvode značilna popolna uporaba organskega bombaža iz nadzorovane ekološke pridelave. Vsak korak ekološkega kroga je testiran do najmanjših podrobnosti.